7 HABITS DE LA GENT ALTAMENT EFECTIVA ELS

7 HABITS DE LA GENT ALTAMENT EFECTIVA ELS
Ficha técnica
Editorial:
PAIDOS
Año de edición:
Materia
Economía y Empresa
ISBN:
978-84-493-2274-7
Páginas:
350
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 10 días
Colección:
PAIDOS BOLSILLO

Gairebé tothom intueix que el seu comportament, tant en el treball com en la seva vida privada, podria millorar en molts aspectes, però molt pocs saben com assolir-ho.

Stephen R. Covey, el anomenat Sòcrates americà, no dóna consells paternalistes, ni es dedica a sermonejar sense raó. El seu mètode és clar i eficient: gairebé un curset dividit en set etapes que el lector haurà d’ assimilar y posar en pràctica pel seu compte, adaptant-les a la seva personalitat i aplicant-les lliurement en tots els àmbits de la seva vida quotidiana.
Per això l’ autor fa servir anècdotes penetrants i significatives destinades a fer-nos reflexionar sobre cadascun dels nostres actes i sobre el mode d’ accedir al canvi, a la veritable pau mental.

El resultat de tot plegat és la construcció d’ una seguretat en hom mateix a partir del desenvolupament del propi caràcter, de la integritat, la honestedat i la dignitat humana necessàries per transformar el nostre univers laboral i íntim en quelcom autèntic i intransferible.

Otros libros del autor

PACK LOS SIETE HABITOS DE LA GENTE ALTAMENTE EFEC
7 HÁBITOS DE LA GENTE ALTAMENTE EFECTIVA CUADERNO DE TRABAJO LOS
3ª ALTERNATIVA LA
7 HABITOS DE LA GENTE ALTAMENTE EFECTIVA LOS
7 HABITOS DE LA GENTE ALTAMENTE EFECTIVA PACK