CANSAMENT MORAL EL. L'EPIDÈMIA DEL SEGLE XXI

CANSAMENT MORAL EL
Ficha técnica
Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Autoayuda y Superación
ISBN:
978-84-16139-69-9
Páginas:
320
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

És fàcil detectar entre els nostres coneguts i en la nos· tra societat una sensació de cansament psicològic i emocional que sembla estendre's i fer-se cada vegada més profunda. Malgrat que al món passen fets extraordinaris i positius, el cert és que els esdeveniments negatius ens aclaparen i saturen, perquè s'afegeixen a les exigències terribles del ritme de vida actual, dominada per la tecnologia, les urgències, les frustracions i l'absència d'un sentit vital.
El resultat és un enorme desgast emocional: el que els autors anomenen el Cansament Moral, un malestar contemporani tan universal que només pot qualificar-se com «la gran epidèmia del segle XXI».
Per afrontar-la Soler i Conangla han triat deu persones referents com a models inspiradors que evidencien que la proposta del llibre és possible. Els lectors trobaran deu antídots en forma de valors-acció per protegir-se d'aquesta epidèmia i millorar la seva qualitat ètica i emocional. Perquè un món diferent no pot ser construït per gent indiferent.

Otros libros del autor

NO SÓN CONTES, ÉS LA VIDA
VINT PERLES DE LA SAVIESA LES
JUNTOS PERO NO REVUELTOS
SIN ÁNIMO DE OFENDER
JUNTOS PERO NO REVUELTOS