CINQUANTA OMBRES PACK ESTIU. PACK ESTIU 2013

CINQUANTA OMBRES PACK ESTIU
Ficha técnica
Editorial:
PLAZA & JANES
Año de edición:
Materia
Narrativa Erótica
ISBN:
978-84-01-38921-4
Páginas:
1760
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana
Colección:
PYJ

Cinquanta ombres d'en Grey
Quan a l'estudiant de literatura Anastasia Steele li encarreguen que entrevisti en Christian Grey, un jove empresari d'èxit, es troba amb un home atractiu, seductor i també molt intimidant, que la deixa impressionada. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però de sobte s'adona que desitja aquest home. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, les peculiars pràctiques eròtiques d'en Grey desconcerten l'Ana, que a poc a poc va descobrint els límits dels seus propis i més obscurs desitjos...

Cinquanta ombres més fosques
Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l'atractiu i turmentat empresari Christian Grey, l'Ana Steele ha trencat la relació amb ell, per començar una nova carrera en una editorial de Seattle.
Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa un nou acord, l'Ana no s'hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l'Ana s'ha d'enfrontar amb la ira i l'enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.

Cinquanta ombres alliberades
Ara, l'Ana i en Christian ho tenen tot: amor, passió, intimitat, benestar i un món d'infinites possibilitats. Però quan sembla que la força de la seva relació pot superar qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l'Ana.

Otros libros del autor

MISTER EDICION EN CASTELLANO
MISTER
MISTER
MAS OSCURO
MES FOSC