COM ESCRIURE I PRESENTAR EL MILLOR TREBALL ACADÈMIC

COM ESCRIURE I PRESENTAR EL MILLOR TREBALL ACADÈMIC
Ficha técnica
Editorial:
EUMO
Año de edición:
Materia
Lengua Catalana/Aprendizaje
ISBN:
978-84-9766-499-8
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

El treball de fi de grau (TFG) és el de més complexitat que fan els estudiants al llarg de la carrera i el que demostra de manera clara els coneixements i les habilitats adquirits. Els errors més freqüents en aquests treballs no són en els resultats o en la metodologia aplicada; sinó en la manera com es comunica la investigació duta a terme. Aquest llibre dóna pautes i recomanacions per millorar l’escriptura i la presentació dels treballs acadèmics, en especial els de fi de grau i de màster, i aconseguir una comunicació eficaç.

Jordi Sancho descriu els errors habituals a l’hora d’estructurar, redactar i exposar el treball;  i explica pas a pas com millorar-ne l’escriptura i la presentació, des de la delimitació dels objectius inicials fins a la defensa davant el tribunal. A més, proporciona informació útil sobre recursos que rendibilitzen l’esforç acadèmic: gestors bibliogràfics, programes de disseny, de maquetació, etc.

Concebut com una guia pràctica, aquest llibre serà de consulta obligada per a estudiants de segon i tercer cicle i resultarà de gran utilitat al professorat i a totes aquelles persones que vulguin transmetre amb eficàcia els resultats de les seves investigacions.