CRIMS DEL CONVENT ELS

CRIMS DEL CONVENT ELS
Ficha técnica
Editorial:
GREGAL EDICIONES
Año de edición:
Materia
Narrativa Catalana
ISBN:
978-84-946490-4-2
Páginas:
238
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

18,00 €
Comprar

Any 1869. El convent de Santa Anna d'Alcover, abandonat pels frares arran de la desamortització de béns eclesiàstics, acull pobres a les seves cel·les i a l'hospital, instal·lat a l'antiga església.
Prop del convent apareix un cadàver amb el cap i la cara esclafats a cops. Un gos misteriós n'ha permès la descoberta. És època de revoltes i l'absència de policia al poble obliga l'alcalde a encarregar la investigació a l'agutzil i el sereno locals. Han d'esbrinar qui és la víctima i qui l'ha assassinada. Poc després, en un altre indret del poble apareix un segon home mort de manera semblant. Aquesta vegada es tracta d'un conegut pagès. La convicció que hi ha un assassí en sèrie angunieja la població.
Un fet casual permet saber qui era la primera víctima. Fa la impressió que el segon crim pot haver estat només un parany per distreure l'atenció del primer. Finalment, la recerca del criminal ja es pot centrar en un sol home, relacionat amb el convent de Santa Anna.
Tresors amagats, reminiscències de les guerres carlines, altres crims sense resoldre, notaris influents, remeieres endevinaires, sermons i desvaris religiosos, reivindicacions feministes... tenyeixen la trama del llibre.

Otros libros del autor

TACA NEGRA LA
PROCES ENVERINAT
TEMPESTA AL BALTIC
DUR DE PAIR
TACA NEGRA LA