DE PORTES ENDINS. ELS 113 ANYS DEL BARÇA COMPTATS EN 113 HISTÒRIES

DE PORTES ENDINS
Ficha técnica
Editorial:
ATRIL EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Deportes
ISBN:
978-84-15242-35-2
Páginas:
256
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Petites i grans històries, secrets millor o pitjor guardats, curiositats i anècdotes narrades a través dels personatges, les situacions esportives, polítiques, socials i econòmiques que han marcat els 113 anys de vida de la institució.

Aquest és un llibre diferent perquè uneix el treball de recerca i l'experiència personal i familiar dels diferents protagonistes i del mateix autor, i ens descobreix fets que no es coneixien fins ara.

També és diferent perquè ofereix una versió des de dins d'un club que sempre ha estat capaç de superar les circumstàncies més adverses, fins i tot les provocades per les seves pròpies contradiccions internes.

Un club que no ha deixat de créixer gràcies a l'extraordinària vitalitat del seu teixit social i que acaba d'escriure, sens dubte, les pàgines més brillants de tota la seva trajectòria.

El llibre està estructurat en diferents parts on s'agrupen històries de presidents, entrenadors, jugadors, representants, socis i competicions. I tot això, amb la intenció d'oferir una visió molt particular, global, desenfadada i entretinguda d'un club singular i únic.

Otros libros del autor

METODO LUIS ENRIQUE EL
DE PUERTAS ADENTRO