EDUCAR MILLOR. ONZE CONVERSES PER ACOMPANYAR FAMILIES I MESTRES

EDUCAR MILLOR
Ficha técnica
Editorial:
ARCADIA
Año de edición:
Materia
Pedagogía
ISBN:
978-84-944680-0-1
Páginas:
192
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Recull d'onze entrevistes a personalitats del món de l'educació: CARME THIÓ, JAUME CELA, MARIA JESÚS COMELLAS, JAUME FUNES, EVA BACH, GREGORIO LURI, MARIANO FERNÁNDEZ ENGUITA, JOAN MANUEL DEL POZO, ROSER SALAVERT, JOSÉ ANTONIO MARINA, FRANCESCO TONUCCI.

Carles Capdevila creu que educar és apassionant i que també ho és parlar-ne, des de l'experiència i des de la reflexió. L'humor i la responsabilitat no són incompatibles en aquest terreny, i tot allò que pugui fomentar confiança i alegria entre tots els agents implicats contribueix a crear un teixit de complicitats imprescindible en la tasca d'educar.

Les onze converses que recollim en aquest llibre són una invitació al debat: professionals de procedències diverses i visions ben diferents ens permeten conèixer no solament els camins que han consolidat les seves vocacions sinó l'ambició de fer bé les coses cada dia a les aules, al carrer i a casa.

Si hi ha una cosa que es proposa aquest llibre és acompanyar les famílies i els mestres, i aprendre junts a educar amb convicció i optimisme.

Otros libros del autor

VIDA QUE APRENC LA
EDUCAR MEJOR
CRIATURA I COMPANYIA
JO VULL SER FAMOS
PARIR CON HUMOR