EXPLORADOR DEL FUTUR L. L ACTITUD CLAU PER LIDERAR EL FUTUR

EXPLORADOR DEL FUTUR L
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONES B
Año de edición:
Materia
Economía y Empresa
ISBN:
978-84-666-5763-1
Páginas:
280
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 10 días
Colección:
NB NO FICCION

En un món de canvis radicals i exponencials com el que viurem, ja no servirà que uns pocs explorin i els altres aprofitin els camins traçats, perquè, quan arribaran, el camí ja no existirà. Cadascun de nosaltres haurà d’adoptar una actitud més exploradora i atrevir-se a protagonitzar l’expedició extrema, complexa, incerta i arriscada, però alhora apassionant i plena d’oportunitats, que ens portarà a descobrir i construir el mapa del nostre futur.
Albert Bosch aprofita els seus coneixements en lideratge de projectes, la seva passió pel futur i l’exploració, i la seva àmplia experiència en aventures extremes en les quals la gestió de la incertesa, el risc i el canvi són una constant, per analitzar algunes tendències clau del món que ve, amb l’objectiu de provocar una intensa reflexió en el lector, alhora que vol indicar unes possibles pautes per adoptar les actituds necessàries.
N’hi haurà que viuran el futur amb por, resignació i victimisme, i d’altres que ho faran amb una actitud positiva, curiosa i responsable. Uns només es protegiran, i altres exploraran amb passió. I tu hauràs de decidir en quin bàndol vols ser.

Otros libros del autor

EXPLORADOR DEL FUTURO EL
VIVIR PARA SENTIRSE VIVO
VIURE PER SENTIR-SE VIU
ESPERIT D AVENTURA
ESPIRITU DE AVENTURA