JUDICI EL. ELS LÍDERS INDEPENDENTISTES A LA BANQUETA. CRÒNICA I ANÀLISI DE LES SESSIONS AL

JUDICI EL
Ficha técnica
Editorial:
GREGAL EDICIONES
Año de edición:
Materia
Política
ISBN:
978-84-17660-83-3
Páginas:
434
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

El llibre parteix d'una cronologia per contextualitzar la jornada referendària de l'1 d'octubre del 2017. Aquest fet permet desgranar les claus del plet al Tribunal Suprem contra Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Cuixart, Santi Vila, Meritxell Borràs i Carles Mundó.
Tot seguit, el text segueix la crònica del dia a dia de les 52 sessions del judici oral. Parteix de les qüestions prèvies (12/13-II) i les declaracions dels acusats (14/26-II), segueix amb les proves testificals (17/II-23/V), pericials (22/23-V) i documentals (27/29-V) i arriba, finalment, als informes finals de l'acusació (4-VI) i dels defensors (11/12-VI) i a la darrera paraula dels acusats (12-VI). Llegint-lo a fons, s'hi poden endevinar les raons que determinaran la sentència.

«L'autor confereix al treball un caràcter de crònica històrica, i també processal, del desenvolupament del judici, sessió a sessió. Un treball necessari que deixa fidel constància d'aquesta important peça de la història que s'està escrivint.»
Jaume Alonso-Cuevillas

Otros libros del autor

XIRINACS EL PROFETISME RADICAL I NOVIOLENT
HERETGES PERSEGUITS I EXCOMUNICATS
ALBADA A LISBOA
CARTA AL PAPA
TESTAMENTO DE MOISES EL