NEN A DORMIR EDICIO ACTUALITZADA I AMPLIADA 2014. EL METODE ESTIVILL PER ENSENYAR ELS NENS A DORMIR

NEN A DORMIR EDICIO ACTUALITZADA I AMPLIADA 2014
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
Niño de 0-3 Años
ISBN:
978-84-15961-01-7
Páginas:
192
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana
Colección:
VARIAS

NEN, A DORMIR explica de manera clara i senzilla com aplicar un mètode científic per ensenyar els nens a dormir. Les normes serioses i rigoroses que proposa també estan recomanades per l'Associació Americana de Pediatria i l'Associació Americana de Medicina del Son, i han servit per ensenyar a milions de nens d'arreu del món a dormir.
Fer que un nen amb problemes de son s'adormi i no es desperti unes quantes vegades durant la nit pot arribar a ser desesperant i lent si no se sap fer de manera adequada. En canvi, aprendre a solucionar l'insomni infantil és relativament fàcil i senzill.
En aquest llibre el doctor Estivill us explicarà els passos que heu de seguir per posar fi als problemes del son del vostre fill o filla i, al mateix temps, a les seves principals conseqüències: irritabilitat, somnolència, inseguretat i problemes per relacionar-se.
Dormir bé és essencial per al desenvolupament físic i mental dels infants, i el descans dels més petits és fonamental per a l'estabilitat de la família.

Otros libros del autor

CUENTOS PARA ANTES DE IR A DORMIR
NEN A DORMIR (EDICIÓ ACTUALITZADA I AMPLIADA)
SER MARE: L'ABANS I EL DESPRÉS
SER MAMA EL ANTES Y EL DESPUES
SER MARE L ABANS I EL DESPRES