NEN A DORMIR. EDICIÓ ACTUALITZADA I AMPLIADA

NEN A DORMIR
Ficha técnica
Editorial:
DEBOLSILLO
Año de edición:
Materia
Niño de 0-3 Años
ISBN:
978-84-9032-864-4
Páginas:
192
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
Colección:
BEST SELLER

9,95 €
Comprar

Nen, a dormir explica de manera clara i senzilla com aplicar un mètode científic per ensenyar els nens a dormir. Les normes serioses i rigoroses que proposa també estan recomanades per l'Associació Americana de Pediatria i l'Associació Americana de Medicina del Son, i han servit per ensenyar a milions de nens d'arreu del món a dormir.
Fer que un nen amb problemes de son s'adormi i no es desperti unes quantes vegades durant la nit pot arribar a ser desesperant i lent si no se sap fer de manera adequada. En canvi, aprendre a solucionar l'insomni infantil és relativament fàcil i senzill.
En aquest llibre, el doctor Estivill us explicarà els passos que heu de seguir per posar fi als problemes del son del vostre fill o filla i, al mateix temps, a les principals conseqüències: irritabilitat, somnolència, inseguretat i problemes per relacionar-se.
Dormir bé és essencial per al desenvolupament físic i mental dels infants, i el descans dels més petits és fonamental per a l'estabilitat de la família.

www.doctorestivill.com

Otros libros del autor

CUENTOS PARA ANTES DE IR A DORMIR
NEN A DORMIR (EDICIÓ ACTUALITZADA I AMPLIADA)
SER MARE: L'ABANS I EL DESPRÉS
SER MAMA EL ANTES Y EL DESPUES
SER MARE L ABANS I EL DESPRES