NO SOC D AQUEST MON. EL FENOMEN ENRIC CORBERA

NO SOC D AQUEST MON
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONES B
Año de edición:
Materia
Ensayo
ISBN:
978-84-666-5698-6
Páginas:
352
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana
Colección:
NB NO FICCION

Vet aquí un diari real, que sembla protagonitzat per un personatge de ficció. L’autor segueix durant dos anys un català que viatja pel món dient que «res no és real» i que «vivim en un somni». Es diu Enric Corbera, omple auditoris a Espanya i l’Amèrica Llatina i els seus vídeos a YouTube tenen milions de visionats.
Alhora l’autor s’interessa per la no-dualitat, l’Advaita i el llibre Un curso de milagros, i investiga fins a quin punt, com creuen molts dels seus seguidors, Enric Corbera és capaç de fer miracles.
A Enric Corbera, el segueixen metges d’arreu del món i el seu mètode s’estudia en universitats de l’Amèrica Llatina. Amb tot, és un faedor de miracles? És un il•luminat? Un guru? Que s’hi amaga, darrere el fenomen Corbera? Les preguntes recorren aquest llibre, que mostra una manera de veure la vida radicalment diferent de la de la majoria de la gent.
Un diari sobre allò espiritual i les coses no tangibles. I sobre el camí de consciència protagonitzat per la gent ─cada vegada més gent─ que està convençuda que tots som un sol ésser, i que no existim com a éssers individuals.

Otros libros del autor

MUJER QUE NO SABIA LLORAR
NO SOY DE ESTE MUNDO
TERAPEUTA LA
TERAPEUTA LA
EINES DEL BRICOLATGE EMOCIONAL LES