NOUS DICTADORS ELS

NOUS DICTADORS ELS
Ficha técnica
Editorial:
LA CAJA BOOKS
Año de edición:
Materia
Política
ISBN:
978-84-17496-25-8
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

16,00 €
Comprar

Qui són els nous dictadors? Amb quines armes exer- ceixen una tirania tan invisible com eficaç? Quines estratègies d'alliberament ens queden?

El professor Ramon Cotarelo reflexiona en aquest assaig sobre les formes actuals de dominació de la ciutadania. Aborda així conceptes fonamentals com la servitud voluntària o la tirania de la majoria. Tots dos s'amaguen darrere de les dictadures més o menys perceptibles que avui retallen la nostra llibertat: la dictadura constitucional, la dictadura militar, la dictadura comunicativa dels mitjans i la tirania del gran dictador contemporani del qual depenen els altres dictadors: el capital i la seva forma de domina- ció, el capitalisme.

Com adverteix Cotarelo, el capitalisme no necessita el revestiment d'altres ideologies. No hi ha partits capitalistes. No hi ha un programa o una «bíblia» capitalista. No hi ha utopies capitalistes. Es presenta, sense més, com la forma natural d'orga- nització social articulada al voltant de dos braços: la propietat privada i el mercat.

Escrit amb un to de combat addictiu, Els nous dictadors constitueix un toc d'alerta per a aquells que es creuen lliures i és una crida a la rebel·lió de les multituds intel·ligents enfront del poder tirànic, la seva xarxa clientelar i la manipulació que el legitima.

«L'alliberament de la servitud comença amb la desobediència». _ Ramón Cotarelo

Otros libros del autor

REPÚBLICA CATALANA LA
IZQUIERDA EN EL SIGLO XXI LA
ROMPIENDO AMARRAS