PROCES INTEGRAL DE L´ACTIVITAT COMERCIAL

PROCES INTEGRAL DE L´ACTIVITAT COMERCIAL
Ficha técnica
Editorial:
MC GRAW HILL
Año de edición:
Materia
Libro Técnico
ISBN:
978-84-481-9255-6
Páginas:
272
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Disponible en 10 días

Components del Projecte

Llibre de l’alumne

CEO professor

Punts Clau

Llibre renovat el 2013, en la seva versió castellana, amb el contingut revisat i actualitzat; traduït al català i adaptat en la present edició al currículum de Catalunya.

Una de les virtuts principals del mòdul Procés integral de l’activitat comercial i del llibre que presentem és integrar de manera coherent els coneixements d’àrees com ara comptabilitat, documentació administrativa, tresoreria i fiscalitat.

Es tracta d’un mòdul comú tant per al títol d’Administració i finances de Grau Superior com per Assistència a la direcció de Grau Superior. En tots dos casos es facilita una visió inicial i integradora de l’activitat comercial, que es podrà ampliar en mòduls posteriors amb una orientació més específica (comptabilitat, gestió financera, fiscalitat).

En línia amb el que hem dit, totes les unitats del llibre participen d’aquest esperit integrador, tot oferint una visió de conjunt de cada àrea, introductòria però suficient per posar les bases dels coneixements de comptabilitat, fiscalitat i gestió financera.

McGraw-Hill y Blink Learning ponen a tu disposición conocer nuestras soluciones digitales para este texto de manera sencilla, intuitiva y atractiva por medio de ipad o tablet. Accede a estos contenidos visualizando una unidad de muestra en abierto y podrás ver las numerosas ventajas de su utilización.(Acceso a contenidos en Blink )