SEU FILL UNA PERSONA COMPETENT. CAP ALS NOUS VALORS BÀSICS DE LA FAMÍLIA

SEU FILL UNA PERSONA COMPETENT
Ficha técnica
Editorial:
HERDER
Año de edición:
Materia
Pedagogía
ISBN:
978-84-254-2750-3
Páginas:
228
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 10 días

La institució familiar passa per moments crucials en què els valors destructius que caracteritzaven la convivència en els models tradicionals i jeràrquics -com l'obediència, la violència física i emocional, o la conformitat- poden i han de transformar-se. Just a l'arrel de molts conflictes quotidians s'hi troba la incapacitat del pares de convertir el seu amor pels fills en un comportament que expressi veritalblement aquest amor i de transformar les seves bones intencions en una interacció fructífera.

Els infants són persones competents que poden ensenyar-nos el que nosaltres necessitem aprendre. Ens donen les claus que ens permeten recuperar la nostra competència perduda i ens ajuden a evitar els models educatius que ha no són útils, sinó més aviat destructius. Aprendre dels nostres fills exigeix molt més que simplement parlar democràticamente amb ells.

Jesper Juul, conegut internacionalmente pels seus llibres dedicats a pares i professionals, ens proporciona les claus d'un nou paradigma que possibilita una convivència harmònica basada en la comprensió i el respecte mutu.

Otros libros del autor

PUBERTAD LA
SU HIJO UNA PERSONA COMPETENTE
AGRESION
VALORES PARA LA FAMILIA HOY LOS