SÍNDROME DE LES SUPERDONES LA. PER QUÈ LES DONES D'ÈXIT TENEN MÉS DIFICULTATS AMOROSES

SÍNDROME DE LES SUPERDONES LA
Ficha técnica
Editorial:
AMAT EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Autoayuda y Superación
ISBN:
978-84-18114-04-5
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

18,95 €
Comprar

Trobades i desencontres, parelles que es fan i es desfan, amors tan líquids que s'escorren entre les mans... Aquest és el diagnòstic que fa l'autor sobre la realitat sentimental d'una generació de dones decebudes i d'homes desorientats que pateixen, en tota la seva cruesa, les conseqüències dels canvis socials que ells mateixos han protagonitzat.
La tesi que defensa Antoni Bolinches és que una part important de les dones d'èxit està pagant en soledat amorosa seus èxits socials, culturals i professionals, mentre que els homes que han assolit una preeminència semblant optimitzen les seves possibilitats de trobar parella. Per què es dóna aquest resultat antagònic? Per què les dones tenen dificultats on els homes troben facilitats?
En aquest interessant assaig el reconegut psicòleg dóna resposta a aquests interrogants i reflexiona sobre un nou i injust fenomen psicosocial de naturalesa sexista a què s'ha anomenat «síndrome de les superdones». Si vol conèixer en què consisteix, qui pot patir-lo i com pot tractar-se, només ha de començar a llegir.

Otros libros del autor

SÍNDROME DE LAS SUPERMUJERES EL
CAMBIO PSICOLOGICO EL
SECRETO DE LA AUTOESTIMA
AMOR AL SEGUNDO INTENTO
ART D'ENAMORAR