SIS DIES DE DESEMBRE. INJSPECTOR MASCARELL 5

SIS DIES DE DESEMBRE
Ficha técnica
Editorial:
PLAZA & JANES
Año de edición:
Materia
Narrativa Catalana
ISBN:
978-84-01-38917-7
Páginas:
320
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana
Colección:
NARRATIVA

Desembre del 1949. Lenin, el pispa que en Miquel Mascarell va retrobar al maig d'aquest mateix any a la presó, li demana ajuda per sortir d'un embolic: ha robat una cartera a un presumpte turista anglès que ha estat assassinat precisament per posseir-la. Ara, el perseguit és ell. Què conté aquesta cartera? Doncs un dels catàlegs dels quadres que els nazis van robar abans de la Segona Guerra Mundial i durant el conflicte bèl·lic. L'home assassinat formava part dels Monuments Men -l'organització que després de la guerra es dedicava a buscar i recuperar les obres d'art espoliades pels nazis- i seguia els passos d'un nazi amagat a Barcelona amb un preuat botí pel qual valia la pena matar.
Amb la família d'en Lenin instal·lada a casa seva i alterant la pau familiar, amb l'alè del comissari Amador al clatell i amb el misteri d'una trama enrevessada que s'escola entre les teranyines de la ciutat derrotada, plena de personatges ocults i de nous assassinats que ho compliquen tot, en Miquel tornarà a enfrontar-se, sense més armes que la seva ferma voluntat, als fantasmes del passat, mirant com sempre de ser fidel als seus principis i de tenir un comportament ètic.
Després de Quatre dies de gener, Set dies de juliol, Cinc dies d'octubre i Dos dies de maig, constants en la seva recreació històrica, la cinquena i sorprenent història d'en Miquel Mascarell no decebrà els seus seguidors.

Otros libros del autor

UN DÍA DE SEPTIEMBRE Y ALGUNOS DE OCTUBRE (INSPECTOR MASCARELL 10)
CONJURA DE HERAT LA
CONJURA D HERAT LA
DOS ESTRANYS DE VACANCES
PALABRAS HERIDAS LAS