TRIOMFAR EN MATEMÀTIQUES

TRIOMFAR EN MATEMÀTIQUES
Ficha técnica
Editorial:
LAROUSSE
ISBN:
978-84-18100-30-7
Páginas:
144
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata

13,90 €
Comprar

Aquest quadern proposa més de 100 activitats variades i progressives, en consonància amb les pedagogies de Singapur i de Maria Montessori, per fer descobrir als nens les matemàtiques a partir de 5-6 anys.
A partir d'un enfocament manipulatiu i basat en imatges, les activitats porten el nen a representar de manera gràfica molt clara (esquemes i dibuixos) els números i les situacions matemàtiques.

Al llarg d'aquest recorregut d'iniciació a les matemàtiques, l'infant serà convidat a:
- Descobrir cada nou concepte mitjançant activitats de manipulació graduals, en què haurà de verbalitzar els raonaments que faci: els números (fins al 10, 20 i fins al 99), les longituds, les formes, les masses, la suma i la resta.
- Consolidar l'aprenentatge per mitjà d'activitats en què pot aplicar de nou les estratègies descobertes al llarg de les seves manipulacions: representar esquemàticament les quantitats, després utilitzar els símbols matemàtics adaptats per passar a la representació abstracta.
- Utilitzar material associat a les activitats: regles de càlcul, targetes de xifres, cubs, etc. l'ajudaran a posar en pràctica fàcilment les fases concretes i per imatges de l'aprenentatge.

Otros libros del autor

ESCAPE -ATRAPADO EN ARKH
ESCAPE -PERDIDO EN LA ME
15 MINUTOS AL DÍA PARA REFRESCAR TU INGLÉS
MIS EJERCICIOS GYM LÓGICA
MIS EJERCICIOS ANTI ALZHEIMER