ULTIMA CARTA L. EL CLUB DE POSTDATA T ESTIMO

ULTIMA CARTA L
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA
Materia
Narrativa Catalana
ISBN:
978-84-664-2589-6
Páginas:
368
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

Han passat set anys des que el marit de la Holly Kennedy va morir, sis des que ella en va llegir l’última carta, la que l’animava a trobar el coratge per refer la seva vida.
La Holly està orgullosa de com ha madurat i evolucionat des de llavors, però un dia un grup que es fa dir el Club de Postdata: T’estimo es posa en contacte amb ella. S’han inspirat en les cartes que en Gerry va deixar-li i ara li demanen que els ajudi a fer el mateix amb els seus éssers estimats. Cada un dels membres del club és un malalt terminal que abans de morir vol deixar alguna cosa important i significativa per als seus familiars. La Holly, d’entrada, se sent xuclada cap a un lloc del seu cor molt dolorós que pensava que havia deixat enrere i es resisteix a formar-ne part.
Però tot i que al principi ho fa de mala gana, comença a relacionar-s’hi, i malgrat que l’amistat amb ells destrueix la pau que creia que havia aconseguit, fa que s’embarqui de nou en un important viatge vital. Aquesta vegada la vida la portarà a qüestionar-se si abraçar el futur vol dir trair el passat, i què significa realment estimar algú per sempre.

Otros libros del autor

ULTIMA CARTA LA
DONDE TERMINA EL ARCO IRIS
SI PUDIERAS VERME AHORA
POSDATA TE QUIERO
AÑO EN QUE TE CONOCI EL