VERITAT NO SERVEIX DE RES LA

VERITAT NO SERVEIX DE RES LA
Ficha técnica
Editorial:
GREGAL EDICIONES
Año de edición:
Materia
Narrativa Catalana
ISBN:
978-84-946182-9-1
Páginas:
200
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana

La Barcelona de 1951 és una ciutat grisa, vençuda i miserable. En Pere Teixidor treballa en una agència de detecti us, Confidencial Barna. És fill d'una família obrera del barri de la Bordeta, fet que li dóna una perspectiva diferent a l'hora d'emprendre les investigacions que li encomanen. Un dia el seu cap l'envia a seguir una famosa cupletista, Rocío de Castro, una rossa espectacular, protegida per un magnat i obsessionada amb la pel·lícula 'Lo que el viento se llevó', acabada d'estrenar a la ciutat.
En Pere, arran d'aquest i altres casos, es veurà engolit per una voràgine d'esdeveniments que el portaran a conèixer els tèrbols ambients de la boxa, la brutal explotació de les classes treballadores, els cenacles més distingits dels nous rics franquistes, els soterranis de la Via Laietana i els mecanismes de la corrupció.
El jove detecti u, que comptarà amb la fi delitat dels seus companys -com en Sagasta, un col·lega dur i intrèpid, fill de la Barceloneta, o la senyoreta Presentación, l'eficaç i enigmàtica secretària de l'agència-, haurà de trampejar els remordiments de consciència que li provoca mantenir dues relacions senti mentals alhora, una amb la seva xicota de sempre i l'altra amb una torbadora noia de companyia del nightclub del Windsor Palace.

Otros libros del autor

PROTOCOL M. L'AFER COMORERA
LLUNY DEL PARADIS
CATALUNYA SOVIETICA
ESCOLA ES FA UNA SELFIE